Restaurant Opera

Restaurant Opera

Chef Franck Dieudonne is in charge of the kitchen and he has been able to reach a remarkable level. Its cuisine is refined, a great variety of dishes and a gourmet style. Everybody will fall for these recipes cooked at Restaurant Opera. In case you go, do not forget trying «Rillette de Canard et Foie Gras», totally recommended.

  • : XIII Región Metropolitana,
  • : $16.000 average consumption
  • : Cash, check, debit card and credit card at the restaurant itself
  • : Monday to Thursday from 13:00 to 14:45 and later from 20:00 to 22:45. Friday from 13:00 to 15:00 and later from 20:00 to 23:00. Saturday from 20:00 to 23:00.

Merced 395, Santiago, Región Metropolitana

Restaurant Opera

Restaurant Opera

El chef Franck Dieudonné es el chef a cargo de la cocina de este lugar, y la verdad es que ha conseguido llevarlo a niveles sumamente elevados. Su cocina es de excelencia y muy refinada, sus platos poseen gran variedad y estilo gourmet. Cualquier paladar caerá rendido ante las preparaciones de Restaurant Opera. Cuando asista, no se olvide de pedir el «Rillette de Canard et Foie Gras», totalmente recomendado.

  • : XIII Región Metropolitana,
  • : $16.000 consumo promedio
  • : Efectivo, cheque, Redcompra y tarjetas de crédito en el mismo restaurante.
  • : Lunes a jueves desde las 13:00 hasta las 14:45 hrs y luego desde las 20:00 hasta las 22:45 hrs. Viernes desde las 13:00 hasta las 15:00 y luego desde las 20:00 hasta las 23:00 hrs. Sábado desde las 20:00 hasta las 23:00 hrs.
  • Links: www.operacatedral.cl

Merced 395, Santiago, Región Metropolitana