Viña Viu Manent – Rayuela Wine & Grill

vina-viu-manet-tour-en-coches-antiguos-min

The Rayuela Restaurant is added to the Visitor Center La Llavería, which makes Viu Manent a must for those who want to visit the best of Colchagua. The cuisine is in charge of chef Cristian Adrian, who offers a simple menu based on using the grille as a cooking method for meats and fish freely combined with side dishes selected by our clients.

  • : VI O'Higgins,
  • : $25.000 per person app.
  • : Rayuela Wine & Grill
  • : From 12:00 to 4:30 p.m. Since January, open at dinnertime from 8:00 p.m.
  • Links: www.viumanent.cl

Viña Viu Manent – Rayuela Wine & Grill

vina-viu-manet-tour-en-coches-antiguos-min

El Restaurante Rayuela se suma al Centro de Visitas La Llavería, que hacen a Viu Manent un imperdible para quien quiere visitar lo mejor de Colchagua. La cocina está a cargo del chef Cristian Adrian, quien ofrece una carta simple, basada en usar la Grilla como método de cocción para carnes y pescados combinándolos libremente con acompañamientos a gusto de nuestros clientes.

  • : VI O'Higgins,
  • : $25.000 por persona aprox.
  • : Rayuela Wine & Grill
  • : De 12:00 a 16:30 hrs. A contar de enero, horario de cena desde las 20:00 hrs.
  • Links: www.viumanent.cl

Viña Viu Manent, Santa Cruz, Chile